Scroll to top

+

003articol

Echipa DE10 la Sibiu

Sfârșitul de săptămână a adus o nouă conferință foarte interesantă pentru echipa de10. De această dată, în foarte însoritul și mereu frumosul Sibiu. Am avut oportunitatea de a discuta cu directorii de școli în care se face și predare în limba germană.

Am prezentat succint aplicația de10 pe care o dezvoltăm continuu de vreun an încoace. Ne-a bucurat impresia unanim pozitivă pe care au lăsat-o funcționalitățile aplicației noastre. Discuția a fost extrem de interesantă și a adus idei și sfaturi care cu siguranță ne vor fi de folos. S-a evidențiat părerea generală că este timpul ca sistemul de învățământ din România să se modernizeze, iar catalogul de hârtie să devină istorie. Avantajele unui catalog online sunt multiple, iar la nivel de școală cel mai important beneficiu este siguranța completă a datelor. Directorii sunt deschiși pentru astfel de aplicații, deoarece avantajele (mai ales pe termen mai lung, când aplicația conține deja informații și se pot crea statistici, rapoarte și alte documente utile) sunt evidente.

ESTE TIMPUL CA
SISTEMUL DE ÎNVĂȚĂMÂNT
SĂ SE MODERNIZEZE.

Există întrebări legate de infrastructură, dar mai ales de disponibilitatea profesorilor de a îmbrățișa astfel de noi tehnologii. În unele școli au fost deja implementate sisteme similare, care sunt folosite cu succes, alte școli doresc să facă pasul spre modernizare. Avantajele unei platforme care să reunească tot ce ține de școală și predare sunt incontestabile. Părinții binenteles sunt mai mult decât interesați și dornici să beneficieze de această aplicație, care să-i ajute să fie mereu implicați în activitățile copiilor lor. Directorii cunosc acest fapt și înțeleg întregul ansamblu de facilități pe care aplicația de10 le aduce. Acestea sunt funcțiile pe care ei le consideră esențiale:

AVANTAJELE UNEI PLATFORME
CARE SĂ REUNEASCĂ TOT CE ȚINE
DE ȘCOALĂ ȘI PREDARE
SUNT INCONTESTABILE.

  • Statistici per elev/per clasă/per materie
  • Sistem de alertare atunci când notele per materie nu sunt suficiente pentru încheierea mediei
  • Calcul automat al mediilor
  • Posibilitatea de a trece absențe motivate/nemotivate
  • Calcul automat al numărului de absențe
  • Simplitatea comunicării cu ceilalți colegi sau cu părinții/grupuri de părinți
  • Crearea rapidă a rapoartelor, direct din aplicație, în formatul cerut.
  • Spațiu în aplicație dedicat fiecărui cadru didactic pentru toate materialele ce țin de munca lui profesorală, precum și posibilitatea de a partaja aceste documente cu oricine este nevoie
  • Modulul de comunicare, în aplicație, între profesori sau cu părinții, în format de mesaje sau chat

Un alt aspect care a câștigat încrederea participanților este compania care se află în spatele aplicației de10. Experiența de aproape 20 de ani în domeniul tehnologic și în tratarea datelor cu caracter privat oferă siguranța profesionalismului în stocarea și folosirea tuturor informațiilor introduse în aplicație. Iar faptul ca de10 este o aplicație dezvoltată și întreținută in-house asigură buna funcționare a acesteia, precum și adaptabilitatea la nevoi specifice. De asemenea, o surpriză plăcută a fost pentru directori faptul că aplicația este gratuită pentru școli. Noi ne dorim să venim în ajutorul profesorilor și părinților care se implică și își pun decisiv amprenta în dezvoltarea copiilor noștri. Alăturați-vă și dumneavoastră acestui demers. Pentru viitorii elevi de10!

DE10 ESTE O APLICAȚIE
DEZVOLTATĂ ȘI ÎNTREȚINUTĂ
IN-HOUSE

X

=

+

Related posts