Scroll to top

+

002articol

Un an școlar de10

Pentru copii, partea cea mai frumoasă a vieții de școlar o reprezintă vacanța. Se poate, desigur, purta o întreagă discuție dacă vacanța este prea lungă sau nu. Dar, independent de aceasta, este cunoscut faptul că după vacanța de vară totul pare să înceapă de la zero.

Copiii par să nu mai știe să țină stiloul în mână, cărțile de vacanță (sau, dacă e să fim sinceri, mai degrabă jocurile de pe tabletă sau telefon) au fost de o mie de ori mai interesante decât lectura obligatorie sau exercițiile de matematică cerute de profesori sau părinți. Și uite așa, la fiecare început de an școlar, copiii trebuie să se readapteze statutului de elev. Iar părinții își reiau rolul de „căpcăun” care toată ziua trebuie și vrea să știe tot ce mișcă la școală. Mereu mai repede decât ne-am dori, și această vacanță care părea atât de lungă s-a încheiat și anul școlar a început în forță. A trecut valul de cumpărături de rechizite, ghiozdane, caiete și tot ce ține de școală. În acest an însă, venim cu un nou accesoriu, gândit în beneficiul copiilor, dar folosit de părinți și profesori deopotrivă.

COPIII PAR SĂ NU MAI ȘTIE
SĂ ȚINĂ STILOUL ÎN MÂNĂ.

Profesorii nu mai au nevoie de carnețele pentru fiecare clasă, de nenumărate mape cu foi xeroxate cu materialele pe care le vor folosi la clasă sau de dosare care ocupă spațiu și în cancelarie, și acasă. Pot avea toate acestea și nu numai. Toate informațiile bine structurate și ordonate în aplicația on-line, de10. În de10 totul este salvat, totul este mereu la îndemână. Nu mai există riscul de a pierde documentele sau de a uita materialele didactice acasă – sunt mereu stocate în spațiul dedicat profesorului. Informațiile pot fi organizate per elev, per clasă sau per materia fiecărui profesor în parte. . Totodată, comunicarea la nivel de școală este mult simplificată.. Și, ceea ce este cel mai important, este optimizată comunicarea profesorilor cu părinții. Mai ales la început de an școlar sunt foarte multe lucruri de stabilit, de discutat și de rezolvat. Doar că la locul de muncă al părinților nu există concediu de început de an școlar, așa că timpul liber le este mereu limitat. de10 oferă un spațiu în care se poate face un schimb de idei coerent. În care părinții pot afla direct de la profesor informații legate de copilul lor sau de clasa în care se află acesta. Totul prin câteva mișcări, pe telefon, tabletă sau PC.

ÎN DE10 NU SE PIERDE NIMIC,
TOTUL ESTE MEREU LA ÎNDEMÂNĂ.

În același timp, părinții pot transmite sau cere informații prin intermediul aceleași platforme. Este foarte simplu. La ședința cu părinții aceștia primesc un cod special pentru a accesa contul aferent copilului lor. Apoi descarcă aplicația pe telefon și de acum înainte vor vedea în de10 tot ce îi interesează legat de copilul lor. Orarul, materiile, profesorii de la clasă, proiectele la care se poate înscrie, informații despre excursii, cluburi, activități extrașcolare, școala altfel etc. Și, bineînțeles, notele și absențele care vor începe să apară după câteva zile de la începutul anului școlar. Fiecare nou an școlar este un nou început. Pe acesta îl putem face grozav. Părinți implicați. Profesori dedicați. Elevi captivați. Haideți pe www.de10.info.

O APLICAȚIE PENTRU
TOT CE ȚINE DE ȘCOALĂ.

X

=

+

Related posts