Scroll to top

+

005articol

Profesori de10 cu platforma de10

Tocmai am citit că profesorii au primit o veste îmbucurătoare – au scăpat de niște munci birocratice obositoare, care nu au nicio legătură cu actul didactic în sine. Dar veștile bune nu trebuie să vină numai de la minister. Știm cu toții că bucuria și mulțumirea de multe ori constau în lucrurile mici. Cum ar fi un accesoriu drag sau o stare de spirit când apare un zâmbet pe fața elevilor din clasă.

Dar ca profesorii să aibă energia de a le pregăti o oră frumoasă elevilor, nu le-ar strica nici lor un mic ajutor. Ceva practic, care să-i ajute să se organizeze mai ușor, să aibă mereu la ei tot ce le trebuie fără a avea șapte plase de hârtii și să mai fie și cool pe deasupra! Adică, să fie un profesor de10!

Iată câteva beneficii pentru profesorii care aleg să își organizeze activitatea cu aplicația de10:

01

Eficiență

Nu vă mai întoarceți din drum pentru că ați uitat agenda sau caietul cu evidențele claselor acasă.

În aplicația de10 aveți acces la clasele la care predați și vedeți notele și absențele, precum și observațiile aferente fiecărui elev sau fiecărei clase. Nu mai trebuie să căutați unde anume în agendă ați trecut numărul de puncte roșii sau cuvintele de laudă pentru un anume elev – este totul la un loc.

02

Organizare

Nu vă mai obosiți să faceți liste și listuțe după diverse criterii. Puneți etichete și creați din câteva clicuri lista olimpicilor, participanților la excursie sau membrilor corului direct din de10. Toate aceste situații pot fi salvate la nivel de clasă sau în spațiul dumneavoastră privat, astfel încât puteți găsiți mereu rapid informația căutată.

03

Timp economisit

Nu mai pierdeți vremea calculând mediile – lăsați de10 să facă acest lucru pentru dumneavoastră. Puteți seta numărul de note necesar la o materie, astfel încât să fiți alertați când nu sunt note suficiente. De asemenea, pentru calculul mediei se ia în considerare și dacă se dă teză sau nu. Nu mai numărați absențele per elev și per clasă – vi se afișează automat.

04

Spațiu

Stocați în spațiul personal orice documente sunt necesare – fie la clasă, fie pentru secretariat, pentru proiectele dumneavoastră, foi de lucru sau teste. Nu mai e o problemă dacă nu sunteți în fața calculatorului de acasă – de10 este accesibil de oriunde aveți conexiune internet, astfel că aveți mereu tot ce vă trebuie la dumneavoastră. Și nu pierdeți documentele atunci când computerul se strică.

05

Comunicare

Puteți înlocui numeroasele moduri de comunicare cu părinții prin platforma de10. Veți ști exact ce și cui ați comunicat, dintr-o singură privire. În plus, părinții sunt la curent cu evoluția copiilor lor. Iar la ședințe le puteți prezenta statistici clare și utile referitor la clasă.


E bine să fii modern și mereu pregătit cu informația la îndemână. Tehnologia ne aduce multe avantaje practice, ce merită să fie încercate. Vă ajutăm cu drag!

X

=

+

Related posts